Справа ЛБТЗ: підозрюваним продовжили запобіжний захід на короткий термін

Читать на русском
Чотирьом із п'яти підозрюваних у справі розкрадання коштів Львівського бронетанкового заводу продовжили запобіжний захід на два тижні.
Львівський бронетанковий завод

Підозрюваним у справі про розкрадання коштів Львівського бронетанкового заводу начальнику Центрального бронетанкового управління Збройних сил України Озброєння ЗСУ Юрію Мельнику, засновнику ТОВ «Булет Лайн» Адрію Бєлозьорову, директору ЛБТЗ Роману Тимківу та його заступнику Олегу Ткаченку продовжили запобіжний захід до 14 січня.

Такі рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва протягом попередніх двох тижнів, пише «Слово і Діло».

Так, на Тимківа поклали зобов'язання носити електронний браслет, здати закордонні паспорти, утримуватися від спілкування з підозрюваними, не відлучатися від місця прописки або проживання, повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи, а також прибувати за першим викликом. На його заступника Ткаченка, Бєлозьорова та Мельника поклали такі ж зобов'язання, крім носіння браслета.

Запобіжний захід продовжено до 14 січня через те, що термін досудового розслідування завершується саме 14 січня. Керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вказаний термін не був продовжений.

Нагадаємо, директор ЛБТЗ Тимків намагався поновитися на посаді, однак суд йому відмовив.

Раніше суд розглянув прохання САП про продовження відсторонення директора ЛБТЗ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: