Столичного «мінера» засудили до чотирьох років в'язниці

Читать на русском
У Києві 24-річного чоловіка позбавили волі на 4 роки за неправдиве повідомлення про замінування спортивного комплексу.

У Києві 24-річного чоловіка позбавили волі на 4 роки за неправдиве повідомлення про замінування спортивного комплексу.

Про це повідомила поліція Києва, передає «Слово і Діло».

Телефонні терористи: про що свідчить хвиля анонімних повідомлень про «замінування»СБУ з'ясувала, звідки надходили дзвінки про мінування будівель у Києві. З чим пов'язана хвиля телефонних мінувань об'єктів в Україні та Росії, розбирались експерти.

У жовтні 2017 року чоловік у стані алкогольного сп'яніння повідомив про замінування спортивного комплексу.

«Оглянувши будинок і прилеглу територію, правоохоронці не знайшли підозрілих речей і речовин. При проведенні оперативно-розшукових заходів правоохоронці відразу встановили «мінера». Ним виявився 24-річний уродженець Чернігівської області», - йдеться в повідомленні.

Чоловік у суді повністю визнав свою провину. Печерський районний суд виніс рішення про позбавлення волі на 4 роки за злочин, передбачений ч. 1 ст. 259 Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Кримінального кодексу.

Раніше поліція затримала 48-річного чоловіка, який 9 січня повідомив про «замінування» електрички Київ-Фастів в годину пік.

Нагадаємо також, в Одесі правоохоронці 2 грудня затримали 18-річного молодика, який 29 листопада повідомив про неправдиве замінування Міжнародного аеропорту «Одеса» і вимагав 4 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: