САП повернули обвинувальний акт у справі «Укрхімтрансаміаку»

Читать на русском
Антикорупційної прокуратурі повернули на доопрацювання обвинувальний акт щодо двох ключових підозрюваних у справі Укрхімтрансаміаку.

Обвинувальний акт щодо колишнього виконувача обов'язків директора «Укрхімтрансаміаку» Дмитра Глазунова та генерального директора ПАТ «Інфраструктура відкритих ключів» Ігоря Ігнатова повернули прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Дніпровського районного суду міста Києва під головуванням Мирослави Марченко майже два тижні тому, пише «Слово і Діло».

Адвокати Глазунова та Ігнатова клопотали про повернення обвинувального акта, проте, з яких причин, невідомо, оскільки оприлюднена лише резолютивна частина судового рішення. Також невідомо, чим керувався суд при ухваленні рішення.

Водночас колегія суддів продовжила обом обвинуваченим запобіжний захід. Так, Глазунову продовжили домашній арешт до 28 лютого, поклавши на нього такі обов'язки: носити електронний браслет, не відлучатися з Києва, прибувати за першим викликом, інформувати про зміну місця проживання та/або роботи, здати на зберігання закордонні паспорти та утриматися від спілкування з фігурантами провадження.

Гендиректору ПАТ «Інфраструктура відкритих ключів» Ігнатову продовжили дію покладених зобов'язань до 28 лютого, перелік яких такий самий, як і в Глазунова.

Нагадаємо, затриманому НАБУ голові «Укрхімтрансаміаку» змінили запобіжний захід.

Раніше суд заарештував рахунки фігуранта справи «Укрхімтрансаміаку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: