Затриманому НАБУ голові «Укрхімтрансаміаку» змінили запобіжний захід

Читать на русском
Столичний Апеляційний суд переглянув запобіжний захід для колишнього тимчасового голови Укрхімтрансаміаку.

ВИПРАВЛЕНО

Колишньому виконувачу обов'язків голови «Укрхімтрансаміаку» Дмитру Глазунову змінили запобіжний захід із цілодобового домашнього арешту на домашній арешт у нічний час.

Таке рішення ухвалив Апеляційний суд міста Києва, пише «Слово і Діло».

За словами адвоката, який діяв у інтересах тимчасового голови підприємства, повідомлення про підозру її підзахисному необґрунтоване, а існування ризиків втечі або переховування від слідства не доведено.

Своєю чергою прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просив не задовольняти скаргу адвоката в. о. голови «Укрхімтрансаміаку».

Вислухавши доводи захисту, колегія суддів ухвалила рішення задовольнити апеляцію адвоката частково, змінивши цілодобовий домашній арешт на домашній арешт у нічний час. Список покладених зобов'язань залишився таким самим: електронний браслет, здати паспорти для виїзду за кордон, не залишати межі Києва без дозволу, заборонити спілкуватися з двома працівниками «Укрхімтрансаміаку», повідомляти правоохоронцям про зміну місця проживання або роботи, а також перебувати за першим викликом.

Як відомо, 9 вересня суд обрав запобіжний захід трьом затриманим у справі «Укрхімтрансаміаку»: екс-голові – цілодобовий домашній арешт, співучаснику-керівнику приватного підприємства – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1,5 мільйона гривень, ще одному співучаснику-керівнику приватного підприємства – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1 мільйон гривень.

Нагадаємо, суд заарештував рахунки фігуранта справи «Укрхімтрансаміаку».

Раніше детективи Національного антикорупційного бюро затримали в. о. голови «Укрхімтрансаміаку».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: