ФСБ затримала в Криму українця з нібито фальшивим паспортом

Читать на русском
Українець, який намагався потрапити до Криму, був затриманий російськими прикордонниками в пункті пропуску Армянськ.

Українець, який намагався потрапити до Криму, був затриманий російськими прикордонниками в пункті пропуску «Армянськ».

Про це повідомляє прес-служба кримського прикордонного управління ФСБ Росії, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, скільки політв'язнів у КримуВ анексованому Росією Криму посилюється тиск на кримських татар. Уже понад 60 кримських татар позбавлені волі в Криму. Більше 100 дітей залишилися без батьків.

«При проходженні прикордонного контролю затримали іноземного громадянина 1983 року народження, який, незважаючи на чинну заборону, здійснив спробу потрапити на територію Російської Федерації», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, він надав паспорт громадянина України, проте прикордонники встановили, що документ має ознаки підробки.

Згідно з повідомленням прикордонної служби, згодом чоловік зізнався, що паспорт виданий на чужі установчі дані, а він сам є громадянином України 1986 року народження.

За даними прикордонників, фальшивий документ чоловік придбав у Херсонській області за 100 доларів, оскільки під своїм ім'ям в'їзд до РФ до 2020 року йому заборонений через порушення міграційного законодавства.

Щодо чоловіка порушена кримінальна справа за «незаконне перетинання державного кордону Російської Федерації», порушнику обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту, йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в пункті пропуску «Армянськ» ФСБ в листопаді 2017 року затримала українця.

У грудні ФСБ заявила про затримання двох українців у Криму.

Нагадаємо, в СБУ заявили, що російські спецслужби ведуть полювання на українських громадян на території РФ і їх затримання в сусідній державі мають системний характер.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: