ФСБ веде полювання на українців – СБУ

Читать на русском
Російські спецслужби ведуть полювання на українських громадян на території РФ і їхнє затримання в сусідній державі має системний характер.

Російські спецслужби ведуть полювання на українських громадян на території РФ і їхнє затримання в сусідній державі має системний характер.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України, пише «Слово і Діло».

Підсумки 2017 року: поразки та перемоги УкраїниОднією з провальних подій року, що минає, є протистояння новостворених антикорупційних органів та правоохоронців старого гарту.

Як відзначили в СБУ, спецслужби РФ перейшли до практики провокацій щодо українських громадян.

«Російські спецслужби намагаються втягувати українських громадян у протиправну діяльність, штучно створюючи компрометуючі ситуації, а також використовують родинні зв'язки, щоб виманити наших співвітчизників, перш за все учасників АТО, на свою територію для організації таких провокацій», - заявив голова СБУ Василь Грицак.

У зв'язку з цим у СБУ застерігають українців від поїздок до Росії, оскільки спецслужби РФ почали цілеспрямоване полювання них.

«Служба безпеки України в черговий раз підкреслює, що ФСБ РФ полює на наших співвітчизників на російській території і поїздки в країну-агресор вкрай небезпечні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Латвії затримали пропагандиста з РФ.

Раніше СБУ затримала сепаратиста, який катував полонених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: