ФСБ заарештувала в Криму двох українців

Читать на русском
В анексованому Криму на контрольному пункті представники ФСБ затримали двох українців, які перебувають у федеральному розшуку.

В анексованому Криму на контрольному пункті представники ФСБ затримали двох українців, які перебувають у федеральному розшуку.

Як інформує «Слово і Діло», про це в четвер, 14 грудня, повідомляють РИА Новости з посиланням на регіональне прикордонного управління ФСБ Росії.

Як змінилися настрої кримчан після анексії півостроваАналітики Слова і Діла дослідили, як за три роки змінилися настрої кримчан. Чи задоволені вони новою владою, цінами та умовами проживання.

За даними ЗМІ, один із затриманих - 32-річний громадянин України, який нібито є фігурантом кримінальної справи про незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення і переробки наркотиків у великих розмірах.

Другий затриманий - громадянин України 1961 року народження, який прибув в пункт пропуску з Херсона. Чоловік нібито розшукується правоохоронцями з Південно-Сахалінська з кримінального процесу в якості обвинуваченого у використанні рабської праці.

Українці передані до рук співробітників поліції відділу МВС міста Армянська. Затриманих взяли під варту.

Раніше Ялтинський суд 27 листопада 2017 року ухвалив рішення про депортацію громадянина України Олександра Ковальчука за «порушення міграційного законодавства РФ».

Як відомо, прокуратура АР Крим, яка нині перебуває в Києві, 23 листопада порушила кримінальні провадження за фактом проведення незаконних обшуків у представників кримськотатарської громади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: