Поїзд до Луганська: залізниця змінила графік

Читать на русском
Укрзалізниця з лютого змінює графік руху поїзда 137/138 Лисичанськ-Хмельницький. Через скарги пасажирів поїзд поїде вночі.

«Укрзалізниця» з 1 лютого змінює графік руху поїзда 137/138 Лисичанськ-Хмельницький.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації Луганщини Юрій Гарбуз.

«Укрзалізниця» запустить іще один потяг на різдвяні святаНапередодні різдвяних свят «Укрзалізниця» призначила на 8 січня додатковий рейс швидкісного поїзда Інтерсіті сполученням Київ-Тернопіль.

Поїзд відправлятиметься з Лисичанська о 16:50 (замість 13:45) і прибуватиме до Києва о 6:30 ранку (замість 4:05). Розклад зворотнього маршруту майже не змінився: відправлення з Києва о 23:12 (замість 22:45), прибуття до Лисичанська о 13:45 (замість 12:40).

Раніше жителі Луганщини масово скаржились не графік руху поїздів: прямий потяг з Лисичанська до Києва 10 жовтня був скасований, а два інших або прибували до столиці вночі, або перебували в дорозі цілий день.

Графік руху другого потяга на Луганщину – Лисичанськ-Ужгород – залишився незмінним: від відправляється зі столиці опівдні та прибуває до Лисичанська о 4:15. У зворотньому напрямку – відправляється з Лисичанська о 6:25 та прибуває до Києва о 22:30.

Нагадаємо, після окупації частини Луганської області російськими гібридними силами пасажирське залізничне сполучення з Луганськом було припинене. Дістатися до нинішнього адміністративного центру області – Сєвєродонецька – можна поїздом, що їде до Лисичанська.

В зоні АТО на луганському напрямку вперше за останні декілька днів відбувся доволі тривалий ворожий обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: