Стало відомо, скільки мільйонів нардепи витратили на відрядження

Читать на русском
Компенсацію з державного бюджету в сумі 8 мільйонів гривень за закордонні відрядження в 2017 році отримали 93 народних депутати.

Компенсацію з державного бюджету в сумі 8 мільйонів гривень за закордонні відрядження в 2017 році отримали 93 народних депутати.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит «Українських новин».

Голова парламенту Андрій Парубій одержав 219 тис. грн компенсації, а його перший заступник Ірина Геращенко – 227 тис. грн.

В 2017 році Парубій у рамках відряджень відвідував США, Японію, Польщу, Грузію, Італію, Латвію й Туреччину.

Із фракції «Блоку Петра Порошенка» компенсацію з держбюджету отримали, зокрема, голова постійної делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАСІ) Володимир Ар'єв (524 тис. грн) і заступник голови фракції Олексій Гончаренко (155 тис. грн).

Сину президента Петра Порошенка, депутату від БПП Олексію Порошенку компенсували 51,2 тис. грн відрядження до Бангладеш.

Із фракції «Народного фронту» компенсація була виплачена, зокрема, депутатам Леоніду Ємцю (454 тис. грн) та Георгію Логвинському (307 тис. грн).

Законотворча діяльність Ради: хто активніше за всіх працював у грудніУпродовж грудня в парламенті були зареєстровані 142 законопроекти. Більшість із них – авторства нардепів із БПП та Народного фронту.

У «Всеукраїнському об'єднанні «Батьківщина» компенсація була виплачена депутату Сергію Власенку (388 тис. грн) і заступнику голови фракції Сергію Соболєву (394 тис. грн).

Сергій Кіраль із «Об'єднання «Самопоміч» одержав 366 тис. грн компенсації за закордонні відрядження.

Раніше «Слово і Діло» проаналізувало, які політсили найчастіше голосують із «Блоком Петра Порошенка» та «Народним фронтом».

Нагадаємо, спікер парламенту Андрій Парубій назвав нову дату розгляду закону про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: