Парубій назвав нову дату розгляду закону про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Парламент розглядатиме законопроект про реінтеграцію Донбасу наступного пленарного тижня, який почнеться 16 січня 2018 року.

Парламент розглядатиме законопроект про реінтеграцію Донбасу наступного пленарного тижня, який почнеться 16 січня 2018 року.

Про це на засіданні Ради повідомив голова парламенту Андрій Парубій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я сподіваюся й переконаний, що ми наступний пленарний тиждень – це буде, якщо не помиляюся, 16 січня – почнемо з розгляду закону про деокупацію, про визнання Росії агресором», – сказав спікер.

Водночас він підкреслив, що ухвалення цього закону є «принципово важливим для українського парламенту».

Непрості рішення: чи варто очікувати деокупації Донбасу в 2018 роціУ питанні вирішення конфлікту на Донбасі досі відсутній прогрес. Усі можливі рецепти, відомі в дипломатії, вже були застосовані. Чи варто очікувати зрушень у питанні мирного врегулювання в 2018 році, прогнозував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, раніше спікер Андрій Парубій повідомив, що ключовим законопроектом останнього пленарного тижня року буде законопроект про деокупацію Донбасу.

Але 18 грудня під час Погоджувальної ради віце-спікер Ірина Геращенко зазначила, що законопроект №7163 про реінтеграцію Донбасу потребує додаткових консультацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: