По Сирії завдано чергового авіаудару, є жертви

Читать на русском
У сирійській провінції Ідліб, 7 січня, в результаті масованих авіаударів по районам Дамаска, загинула як мінімум 21 мирний житель, в тому числі вісім дітей.

У сирійській провінції Ідліб, 7 січня, внаслідок масованих авіаударів по районам Дамаска, загинув як мінімум 21 мирний житель, зокрема вісім дітей.

Про це в понеділок, 8 січня, повідомила опозиційна група Сирійський наглядовий центр з прав людини (SHR), поклавши відповідальність за те, що трапилося на сирійську і російську авіацію, пише «Слово і Діло».

Ідліб - остання провінція Сирії, яка все ще перебуває під майже повним контролем противників Дамаска. Урядові війська за підтримки російської авіації за останні дні, однак, домоглися значних успіхів, відбивши у противника цілу низку стратегічно важливих районів.

За даними ООН, в Ідлібі, що межує з Туреччиною, проживає понад два мільйони осіб, в тому числі велика кількість переміщених осіб.

Нагадаємо, внаслідок авіудар РФ по Сирії 4 січня загинули щонайменше 30 мирних жителів. Серед них - жінки і діти.

Раніше повідомлялося, що 31 грудня російська авіабаза Хмеймім зазнала мінометного обстрілу з боку радикальних ісламістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: