РФ завдала авіаудару по житлових районах у Сирії, десятки загиблих

Читать на русском
У результаті авіудару РФ по Сирії сьогодні загинули щонайменше 30 мирних жителів. Серед них – жінки й діти.
Війна в Сиріїhttp://breakingpics.tumblr.com

Росія сьогодні скинула бомби на житлові райони на схід від столиці Сирії, в результаті чого загинули щонайменше 30 мирних жителів.

Про це повідомляє Reuters, інформує «Слово і Діло».

Турчинов прокоментував розгром авіабази РФ у СиріїПропагандистська заява президента РФ Путіна про перемогу в Сирії, з якої він почав свою четверту президентську виборчу кампанію, перетворилася на ганебний фарс.

Чотири бомби зруйнували два будинки в місті Місраб, в результаті цього інциденту загинули близько 20 людей, ще 40 – отримали поранення. За даними правозахисників, серед загиблих – 11 жінок і дітей. Ще 10 людей загинули в іншому місті в районі Східний Гут.

Раніше повідомлялося, що 31 грудня російська авіабаза Хмеймім зазнала мінометного обстрілу з боку радикальних ісламістів. Видання «Комерсант» із посиланням на військово-дипломатичні джерела повідомило, що в результаті атаки були знищені сім літаків. Зокрема, за даними видання, були знищені щонайменше чотири фронтові бомбардувальники Су-24, два багатоцільові винищувачі Су-35С та один військово-транспортний літак Ан-72. Також був підірваний склад боєприпасів. У результаті нападу постраждали більш ніж десять військовослужбовців.

У Росії інформацію про це назвали фейком.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: