Доба в АТО: обстріли тривають, є поранений

Читать на русском
Бойовики на Длнбасі продовжують обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України.

Бойовики на Длнбасі продовжують обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення.

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 5 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

На Луганському напрямку, пізно ввечері, ворог майже годину вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО зі 120-мм мінометів та великокаліберних кулеметів у районі Світлодарської дуги. Десять мін цього калібру розірвалися довкола населеного пункту Луганське.

На Донецькому напрямку у першій половині доби загарбники зосередили свою вогневу активність поблизу шахти Бутівка та обстріляли українських захисників спочатку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а згодом – із мінометів калібру 82-мм.

«Українські військові вогонь у відповідь не відкривали, у повній мірі дотримуючись домовленостей Тристоронньої контактної групи про новорічно-різдвяне перемир’я», - зазначили військові.

Як повідомлялось, впродовж дня, 5 січня, було зафіксовано 2 обстріли позицій Збройних Сил України.

Нагадаємо, бойовики порушили «тишу» після 20 годин перемир'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: