У Дніпрі встановлюють урни нового зразка

Читать на русском
У 2017 році в Дніпрі почали встановлювати урни оригінального формату, вже встановлено 500 штук на проспекті Яворницького.

У 2017 році в Дніпрі почали встановлювати урни оригінального формату, вже встановлені 500 штук на проспекті Яворницького.

Про це повідомляє «Інформатор» із посиланням на заступника мера міста Михайла Лисенка, пише «Слово і Діло».

У 2017 році в Дніпрі почали встановлювати урни оригінального формату, вже встановлено 500 штук на проспекті Яворницького.

У нових урнах передбачені окремі відсіки для сміття й для недопалків, такий формат дозволяє уникнути загоряння. Бак відкривається спеціальним ключем. Щоб звільнити контейнер від сміття, необхідно провернути ключ і відкрити дно бака, така конструкція полегшує збирання сміттєвих пакетів.

Ба більше, баки відповідають європейським вимогам і створені за спеціальною антитерористичною технологією. В разі потрапляння вибухонебезпечних предметів урна не розлетиться в різні боки, тому що виготовлена ​​з оцинкованого металу й пофарбована у фарбувальній камері.

Борис ФілатовМіський голова Дніпра
Філатов пообіцяв реалізувати муніципальну програму реставрації містаСказано 28 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Наразі існують 3 можливих дизайну обклеювання баків, протягом тижня оберуть єдиний для всього міста. Урни кріпитимуть до спеціальних труб-стійок, а також в окремих місцях – до опор.

Також на урні вкажуть номер телефону, за яким можна телефонувати в разі, якщо бак заповнився. Наразі в місті встановили вже 500 урн, в 2018 році планують встановити ще 3000. Баками нового зразка будуть замінювати старі. У 2019 році встановлення триватиме, поки не охопить усе місто. Городян закликають стискати габаритне сміття, щоб воно розмістилося в баку.

Нагадаємо, в Дніпрі сталася стрілянина в приватному будинку.

Раніше також повідомлялося, що в Дніпрі від вибуху в квартирі постраждала жінка-поліцейська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: