Повні баки. Кличко так і «не заховав» сміття під землю

Читать на русском
Київський міський голова Віталій Кличко не виконав свою обіцянку щодо встановлення 300 сміттєвих баків у підземних переходах столиці.

Київський міський голова Віталій Кличко не виконав свою обіцянку щодо встановлення 300 сміттєвих баків у підземних переходах столиці.

Обладнати підземні місця Києва сучасними сміттєвими контейнерами до кінця 2017 року він пообіцяв 7 липня в ефірі телеканалу «Київ», повідомляє «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що до кінця 2017 року в Києві буде встановлено 300 підземних сміттєвих баківСказано 7 липня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак до закінчення року лишається майже тиждень, а заявлену кількість підземних сміттєвих баків столичний мер так і не осучаснив.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», замість обіцяних 300 підземних контейнерів для сміття протягом року в Києві було встановленно лише 59 баків. Таким чином, Віталій Кличко не виконав свою обіцянку вчасно.

Нагадаємо, раніше Кличко обіцяв встановити близько ста сучасних сміттєвих баків у центральній частині міста навесні 2017 року. Однак свою обіцянку також не виконав.

Обіцяв – виконай: як змінився рівень відповідальності мерів у 2017 роціАналітики «Слова і Діла» підрахували, скільки своїх обіцянок виконують мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік.

Також київський голова пообіцяв, що у 2018 році в Києві буде встановлена 1000 сучасних сміттєвих баків. Ця обіцянка перебуває в процесі виконання.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Кличко дав 392 обіцянки, 178 з яких виконав, а 116 – провалив. Рівень його відповідальності – 45%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: