Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов пообіцяв реалізувати муніципальну програму реставрації міста

28 вересня 2015 року народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська Борис Філатов у своїй передвиборчій програмі "Стратегія розвитку Дніпропетровська" для збереження історичної пам'яті Дніпропетровська, пообіцяв реалізувати муніципальну програму реставрації міста (відео:09:45).
Архів
Сказано 28 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://borysfilatov.com/uk/program
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-pereviriv-jak-remontujut-fasadi-budinkiv-u-dnipri
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-proinspektuvav-remont-pokrivel-u-dnipri
  • Лист Дніпровської МР від 11 березня 2020 року
  • Лист Дніпровської МР від 26 лютого 2021 року

Результат

За час каденції Борис Філатов дійсно проводив реставрацію міста. Однак через відсутність саме офіційної програми з реставрації, з конкретними пунктами та планами перевірити обіцянку - неможливо. Тому її перенесено до архіву.

7 червня 2016 року міський голова Дніпра Борис Філатов особисто перевірив перебіг робіт з ремонту міжпанельних швів багатоповерхівок. Очільник міста навідався з інспекцією до будинків № 35 і № 65 на проспекті Миру. Загалом цього року такий ремонт чекає на 631 будівлю. Наразі міжпанельні шви оброблені на фасадах 128-ми багатоповерхівок.

9 червня 2016 року міський голова Дніпра Борис Філатов разом зі своїм заступником Михайлом Лисенком перевірив перебіг ремонтних робіт на дахах будинків № 1 та № 5 у пров. Тульчинському, що в Амур-Нижньодніпровському районі міста. За його словами, у 2016 році запланований ремонт покрівель 418 будинків. Загалом у 2016 році в міському бюджеті на поточні ремонти покрівель передбачено майже 42 млн грн. Наразі новий якісний дах зроблено вже в 127-ми будівлях.

11 березня 2020 року у Дніпровській міській раді нам повідомили, що згідно з Програмою заходів та завдань з охорони культурної спадщини та збереження історичного середовища Дніпра на 2016 – 2020 рр. Управлінням з питань охорони культурної спадщини Дніпровської міської ради в 2019 році було реалізовано замовлення проектної документації та інженерних обстежень на об'єкти культурної спадщини, розробка пам'яткоохоронної документації, укладання охоронних договорів.