Гройсман побажав українцям вдалого року

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побажав українцям вдалого року і здійснення всіх намірів.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побажав українцям вдалого року і здійснення всіх намірів, а також пообіцяв, що уряд продовжить важливі перетворення в соціальній та економічній сфері.

Про це йдеться у новорічному вітанні глави Кабміну, пише «Слово і Діло».

«Бажаю всім вдалого року і здійснення всіх намірів. Нехай в українських оселях завжди панує тепло і затишок, а серця наповнюються тільки світлими і яскравими почуттями! Міцного здоров'я, матеріального благополуччя і мирного неба над усією Україною», - побажав прем'єр.

Також прем'єр-міністр пообіцяв, що очолюваний ним уряд продовжить глибинні перетворення в соціальній, економічній та інших сферах з тим, щоб економічне зростання приводив до поліпшення життя українців, щоб темпи розвитку економіки дозволили очікувати значних результатів не тільки в середньостроковій, а й короткостроковій перспективі.

Сім мішків вовни: найбезглуздіші обіцянки 2017 рокуАналітики Слова і Діла зібрали найбезглуздіші обіцянки року, що минає. Хто з'їсть свою краватку, відрубає руки, а хто й узагалі готовий кликати гномів на допомогу.

Крім того, у своєму привітанні глава уряду подякував усім громадянам, які своїми працею і талантом, активністю і цілеспрямованістю змінюють країну, вірять в її потенціал і успішний завтрашній день. Особливу подяку він висловив бійцям, які захищають Батьківщину від зовнішньої агресії.

Також Гройсман підбив підсумки діяльності Кабміну за минулий рік і згадав його досягнення.

Раніше в Кабміні назвали рівень середньої зарплати.

В Україні збільшилась середня зарплатаСередня заробітна плата українців в листопаді 2017 року збільшилася на 21,4% в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року - до 7479 грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: