У штабі АТО розповіли про ситуацію на Донбасі перед Новим роком

Читать на русском
В районі Верхньоторецька і шахти «Бутівка» бойовики провокували українських воїнів до бойових протистоянь з гранатометів і стрілецької зброї.

Бойовики два рази обстріляли позиції сил АТО станом на 18:00 п'ятниці 29 деабря.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в соціальній мережі Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 29 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 29 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом дня загарбники вчинили 2 прицільних обстрілу опорних пунктів сил АТО на донецькому напрямку», - сказано в повідомленні.

В районі Верхньоторецька і шахти «Бутівка» бойовики провокували українських воїнів до бойових протистоянь з гранатометів і стрілецької зброї.

Політична криза та ескалація на Донбасі: тенденції та очікування 2018 рокуЗа даними Слова і Діла, в 2017 році політики стали краще виконувати свої обіцянки, проте суперечки й конфлікти в коаліції нікуди не зникли. Чого чекати в 2018 політичному році, розбиралися з експертами.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Інформація про втрати в повідомленні не вказана.

Раніше повідомлялося, вантажівки з гуманітаркою від Червоного Хреста прибули на Донбас.

Нагадаємо також, що ОБСЄ зафіксувала на Донбасі невідведених «Гради» бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: