На кордоні з Польщею черги авто

Читать на русском
Прикордонники передбачили додаткові робочі місця і смуги руху для авто, щоб зменшити черги на кордоні під час новорічних свят.

Прикордонники передбачили додаткові робочі місця і смуги руху для авто, щоб зменшити черги на кордоні під час новорічних свят.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Держприкордонслужба.

Чим запам'ятається 2017-й. Головні події року, що минає, в світіСлово і Діло зібрало воєдине всі ключові події, якими запам'ятається рік, що минає. Детальніше - на інфографіці.

Відзначається, що зараз збільшився пасажиро-транспортний потік на кордоні з Польщею. Тому служба вжила заходів для зменшення черг на період новорічних свят.

«Зокрема, посилено склади змін прикордонних нарядів, передбачені додаткові робочі місця і смуги руху для автомобілів мандрівників, використовується завчасне інформування про організовані туристичні групи», - повідомили в ДПС.

Також наголошується, що за минулу добу прикордонники оформили 265 тисяч осіб і 56 тисяч транспортних засобів, що більше за попередній день.

«При цьому вчора ввечері фіксувалося накопичення транспортних засобів на виїзд з України перед пунктами пропуску «Краковець»(близько 200 авто), «Рава-Руська»(100 автомобілів) і «Устилуг» (70 автомобілів)», - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДПС, зараз велика черга є тільки на пункті пропуску «Краковець» - близько 100 авто.

Крім того, прикордонники радять користуватися спеціальним сервісом для відстеження ситуації на кордоні.

Раніше повідомлялося, що в період новорічних і різдвяних свят Державна прикордонна служба посилює заходи безпеки.

Також стало відомо, чому заборонили виїзд за кордон депутату «Народного фронту».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: