Стало відомо, чому заборонили виїзд за кордон депутату «Народного фронту»

Читать на русском
Печерський районний суд Києва заборонив виїзд за кордон депутату Верховної Ради від фракції Народний фронт Денису Дзензерському.

Печерський районний суд Києва заборонив виїзд за кордон депутату Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Денису Дзензерському в зв'язку з заборгованістю в розмірі 10,9 млн доларів перед банком «Кредит Дніпро» (Київ).

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в матеріалах суду, передають «Українські Новини».

Департамент виконавчої служби Міністерства юстиції звернувся до суду з проханням тимчасово заборонити виїзд за межі України (з вилученням паспорта) Дзензерському до виконання ним зобов'язань виконавчого провадження про стягнення з компанії «Веста-Пласт» і депутата суми боргу за кредитним договором в розмірі 10,9 млн доларів.

Відзначається, що Дзензерський не є на виклики державного виконавця і не пояснює причини невиконання рішення суду.

За інформацією Державної прикордонної служби, Дзензерський постійно перетинає державний кордон (в 2014 році - 15 разів, а в 2015 році - 4 рази).

Матеріали справи містять пояснення депутата, згідно з якими з серпня 2015 року зі його зарплати відраховується 20% на користь стягувача, а за рахунок іншого свого майна він не в змозі виконати рішення суду.

Суд частково задовольнив подання держвиконавця і тимчасово заборонив Дзензерському виїзд за кордон (без вилучення паспорта).

Раніше стало відомо, чого чекати від НФ і БПП в наступному політичному році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: