Рада встановила штраф для «зайців» на парковках

Читать на русском
Верховна Рада встановила штраф за порушення правил паркування транспортних засобів. Сума в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування майданчиком.

Верховна Рада встановила штраф за порушення правил паркування транспортних засобів.

Відповідне рішення підтримали 236 народних депутатів, передає «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що голосуватимуть нардепи в кінці рокуГолови фракцій і груп на погоджувальній раді 18 грудня відзвітували про роботу, а також повідомили, за що будуть боротися в наступаючому році.

Законопроект передбачає, що порушення правил паркування транспортних засобів, зокрема несплата вартості послуг із користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, тягне за собою накладення штрафу в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги користування майданчиком, на якому перебуває транспортний засіб у момент порушення.

Паркування транспортних засобів на місцях, призначених для безоплатного паркування транспортних засобів, особами, які не мають відповідних пільг, або на місцях, не призначених для паркування, тягне за собою накладення штрафу в тридцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги користування майданчиком.

Також передбачається, що відповідальність за порушення правил паркування несе особа, за якою зареєстрований транспортний засіб.

Нагадаємо, в Києві змінили правила паркування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: