Тіллерсон розповів, про мирне врегулювання конфлікту в Україні

Читать на русском
Держсекретар США Рекс Тіллерсон визнав поганими стосунки Америки з РФ і відкинув можливість ведення справ з Москвою в звичайному режимі, поки не буде мирного врегулювання конфлікту в Україні.

Державний секретар США Рекс Тіллерсон визнав «погані» стосунки америки з РФ та відкинув можливість ведення справ з Москвою в звичному режимі, поки не буде мирного врегулювання конфлікту в Україні.

Про це йдеться у відкритому листі Тіллерсона про підсумки минаючого року, оприлюдненому на сайті Держдепу США, передає «Слово і Діло».

Миротворці на Донбасі: Порошенко і Тіллерсон скоординували позиціїПрезидент України і держсекретар США провели телефонні переговори і обговорили загострення ситуації на сході України.

«Відносно Росії ми не маємо ілюзій щодо режиму, з яким маємо справу. Сполучені Штати сьогодні мають погані відносини з відроджуваною Росією, яка напала на своїх сусідів Грузію та Україну в останньому десятилітті і підірвала суверенітет західних держав шляхом втручання в вибори, наші та інших держав», — зазначив Тіллерсон.

Він додав, що призначення Курта Волкера, колишнього посла НАТО в якості спеціального представника в Україні, відображає відданість США до відновлення суверенітету та територіальної цілісності країни.

Нагадаємо, 28 грудня Державний секретар США під час розмови з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим закликав Росію повернути своїх представників в Спільний центр з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: