Посли G7 закликали покарати винних у вбивстві Шеремета

Читать на русском
Посли G7 наполягають на важливості продовження розслідування убивства журналіста Павла Шеремета.

Посли G7 наголошують на важливості продовжити розслідування убивства журналіста Павла Шеремета.

Про це йдеться в спільній заяві дипломатів, оприлюдненій на сайті посольства Італії в Україні, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні виповнюється рік із дня вбивства журналіста Павла Шеремета. З цієї нагоди посли країн «Великої сімки» наголошують на важливості продовження розслідування обставин його загибелі та притягнення винних до відповідальності», – йдеться в заяві.

ЄС даватиме гранти на розслідування безкарності злочинів проти журналістівУкраїнські журналісти зможуть отримати гранти Європейського Союзу для розслідування фактів безкарності за злочини проти колег.

Посли відзначили, що вони продовжують підтримувати свободу ЗМІ в Україні та підкреслювати важливу роль незалежної та вільної преси.

Зазначимо, сьогодні, 20 липня, хода до роковин убивства журналіста Павла Шеремета від перехрестя вулиць Хмельницького та Франка дісталася будівлв АП, а згодом і МВС. Люди вимагали розкрити цей резонансний злочин.

Слідство, ґрунтуючись на низці факторів, вважає ймовірним російський слід у вбивстві журналіста Павла Шеремета, проте поки не має підозрюваних у цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: