ПриватБанк знову докапіталізують на велику суму

Читать на русском
Четвертий етап докапіталізації націоналізованого ПриватБанку на 16 млрд гривень за рахунок випуску облігацій внутрішньої держпозики був завершений.

Четвертий етап докапіталізації націоналізованого ПриватБанку на 16 млрд гривень за рахунок випуску облігацій внутрішньої держпозики був завершений.

Про це у вівторок, 26 грудня, повідомили у прес-службі Міністерства фінансів України, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко гарантує збереження коштів клієнтів ПриватБанкуСказано 19 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначається, що після того, як була проведена переоцінка об'єктів нерухомості і фінансового лізингу наглядовою радою ПриватБанку, було прийнято рішення про додаткову капіталізацію на 16 млрд грн.

У Мінфіні нагадали, що рішення про докапіталізацію банку на 38,5 млрд грн прийняв уряд у червні цього року. Разом з тим, вже через місяць у капітал Банку були внесені ОВДП на 22,5 млрд грн.

Рік після націоналізації: що відбувається з ПриватБанкомМинув рік після націоналізації ПриватБанку, а відголоски минулорічного рішення влади наявні й досі. Наразі Приват виставив дочку на продаж, а активи його колишнього власника арештовані. Оцінку націоналізації дали експерти.

Нагадаємо, Високий суд Англії 19 грудня видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать або знаходяться під їх контролем.

А Луценко розповів про обшуки під час перевірок активів ПриватБанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: