Вибори президента в РФ: Собчак подала до ЦВК документи

Читать на русском
Журналістка Ксенія Собчак подала 25 грудня в Центральну виборчу комісію Росії документи про висунення в президенти РФ.

Журналістка Ксенія Собчак подала 25 грудня в Центральну виборчу комісію Росії документи про висунення в президенти РФ.

Про це повідомляється в Twitter «Собчак проти всіх», пише «Слово і Діло».

Вибори президента в Росії: яку позицію щодо Криму та Донбасу мають кандидати?Більшість кандидатів у президенти Росії вважають Крим російським, а «республіки» Донбасу – незалежними. Втім, є й винятки.

«Сьогодні (25 грудня, - ред.) Ксенія Собчак подала до Центрвиборчкому документи про висунення кандидатом в президенти», - сказано в повідомленні.

Як повідомляє «Інтерфакс», ЦВК прийняла пакет документів у Собчак.

23 грудня її висунули кандидатом в президенти Росії від партії «Громадянська ініціатива». На з'їзді партії Собчак представила свою передвиборчу програму, яку назвала «123 важких кроку».

У програмі сказано, що Росія повинна стати «європейською світською демократичною федеративною державою з ринковою економікою, що захищає права і свободи громадян».

Головним пріоритетом у зовнішній політиці Собчак називає мирні і добросусідські відносини з іншими країнами, в економічній політиці - добробут громадян РФ, в соціальній політиці - освіту.

Президентські вибори в РФ пройдуть 18 березня 2018 року. Чинний президент РФ Володимир Путін оголосив про намір балотуватися 6 грудня. Він піде на вибори як самовисуванець.

Раніше стало відомо, що в РФ висувають Навального в президенти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: