Собчак прокоментувала заяву Путіна

Читать на русском
Ксенія Собчак, яка збирається брати участь в президентських перегонах в 2018 році в Росії, впевнена, що Володимир Путін виграє на прийдешніх виборах.
Ксенія Собчак

Ксенія Собчак, яка збирається брати участь в президентських перегонах в 2018 році в Росії, впевнена, що Володимир Путін виграє на прийдешніх виборах, «як завжди», але все одно має намір взяти участь в кампанії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РІА Новини.

Росія проти Заходу: безсилля Путіна та геополітичний алгоритм КремляПісля запуску чергової ракети КНДР у Росії заявили, що Корея готова до переговорів, але вірить лише РФ. При цьому Кремль продовжує агресію й на українському фронті, запевняючи, що санкції США та Заходу для них не є важливими. Про стратегію РФ та політику Кремля розповіли експерти.

«Я не бачу тут, чесно кажучи, ніякого події, ми всі про це знаємо, так само, як ми знаємо про те, що Путін швидше виграє ці вибори, як завжди ... Але я при цьому вважаю, що все одно треба йти і треба говорити від імені тих людей, які хочуть змін. Тому що, ну немає у нас зараз інших способів сказати про те, що ми існуємо», - сказала Собчак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: