Собчак розповіла, в якому випадку відмовиться від участі в президентських виборах

Читать на русском
Журналістка і телеведуча Ксенія Собчак не виключила свою відмову від участі в президентських виборах у 2018 році.

Журналістка і телеведуча Ксенія Собчак не виключила свою відмову від участі в президентських виборах у 2018 році.

Про це вона заявила на зустрічі з журналістами в російському Єкатеринбурзі, повідомляють «РІА Новости», пише «Слово і Діло».

Вибори президента в Росії: яку позицію щодо Криму та Донбасу мають кандидати?Більшість кандидатів у президенти Росії вважають Крим російським, а «республіки» Донбасу – незалежними. Втім, є й винятки.

За словами Собчак, це може статися, якщо в якості кандидатів будуть зареєстровані представники опозиції - Олексій Навальний і Григорій Явлінський.

«Коли у людей немає верховного головнокомандувача, їм складніше домовитися, але я сподіваюся, ми прийдемо до цього. Я хочу з усіма об'єднуватися. Я, наприклад, багато в чому не згодна з Навальним, але у нас із Навальним і Явлінським є спільна мета, яка є точкою об'єднання. У цьому відношенні я готова йти аж до зняття своєї кандидатури», - заявила вона.

Відзначимо, що Центрвиборчком РФ поки виключає можливість реєстрації Олексія Навального як кандидата в президенти РФ. У ЦВК стверджують, що Навальний не може брати участь у виборах до 2028 року через наявність незакритої судимості.

Разом з тим, Собчак уточнила, що готова зняти свою кандидатуру на користь того ж Навального тільки в тому випадку, якщо його зареєструють кандидатом.

Раніше Володимир Путін розповів, як буде висуватися на вибори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: