Війна на Донбасі: противник приведений в бойову готовність

Читать на русском
За даними української розвідки, формування бойовиків на Донбасі приведені в бойову готовність.

За даними української розвідки, формування бойовиків на Донбасі приведені в бойову готовність.

Як повідомив «Слово і Діло» один з офіцерів спецпідрозділу, терористи на тимчасово окупованих територіях готуються до збройних провокацій.

«У нас є дані, що та сторона відкликає своїх бійців з так званих відпусток. У житлові райони Донецька і Горлівки завезли додаткові боєкомплект, і ми очікуємо, що в найближчі дні противник може почати ще більше обстрілювати наші позиції», - сказав офіцер.

У ніч на 22 грудня терористи обстрілювали українських військових з житлових районів тимчасово окупованих міст. Зокрема, з району 17-й міськлікарні Донецька.

У зв'язку з обстрілами, військові просять жителів Донбасу бути максимально оккуратно під час перетину контрольно-пропускних пунктів. Днями один з КПВВ був змушений продовжити роботу в нічний час, щоб пропустити всіх охочих з тимчасово окупованої території на підконтрольну Україні частину.

Нагадаємо, за даними прес-центру Штабу АТО, за останню добу в зоні АТО загинув один український військовий, а ще двоє отримали поранення.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про повне припинення вогню на Донбасі з опівночі 23 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: