Тимчасові коливання. Прем'єр прокоментував курс гривні

Читать на русском
Курс гривні має стабілізуватися в січні наступного року, а коливання нацвалюти мають сезонний характер, впевнений прем'єр Володимир Гройсман.

Курс гривні має стабілізуватися в січні наступного року, а коливання нацвалюти мають сезонний характер, впевнений прем'єр Володимир Гройсман.

Як інформує «Слово і Діло», про це очільник Кабміну заявив у п'ятницю, 22 грудня, під час прес-конференції.

Гривня чи долар: в якій валюті та де українцям краще зберігати заощадженняКурс євро в обмінниках досягає позначки 32 гривні, а нацвалюта залишається відностно стабільною. Чи варто конвертувати гривню та в які валюти, розбиралися експерти.

«Коливання курсу – абсолютно сезонний характер ... у грудні завжди так відбувається. У січні відбувається стабілізація, це абсолютно очевидно», – сказав він.

Говорячи про закладений у держбюджеті-2018 курс 30,1 грн/1 до кінця року, глава уряду підкреслив, що це лише прогноз, і не факт, що він виправдається.

«Звертаю увагу, що сьогодні немає підстав говорити про те, що ми очікуємо якихось серйозних коливань. Об'єктивні обставини відсутні», – сказав Гройсман.

Нагадаємо, в Міністерстві фінансів вважають, що курс гривні, закладений до бюджету на 2018 рік у розмірі 30,1 грн за долар, є абсолютно реалістичним.

Раніше в Нацбанку знайшли «крайніх» у падінні курсу гривні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: