Суд у Лондоні заморозив активи Григоришина

Читать на русском
Високий суд Англії та Вельсу видав наказ про заморожування активів групи Енергетичний стандарт бізнесмена Костянтина Григоришина.

Високий суд Англії та Вельсу видав наказ про заморожування активів групи «Енергетичний стандарт» бізнесмена Костянтина Григоришина.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на LIGA.net.

Українського олігарха не пустили до СШАСпівробітники міграційної служби США при проходженні кордону затримали для бесіди російсько-українського бізнесмена Павла Фукса.

Відзначається, що таке рішення винесли як забезпечувальний захід у рамках арбітражного розгляду з Вадимом Новинським і Володимиром Лук'яненком-молодшим на понад $300 млн навколо великого машинобудівного підприємства ПАТ «Сумське НВО».

Григоришин є російсько-українським мільярдером, який володіє активами в Україні, є основним акціонером ПАТ «Сумське НВО ім. М. В. Фрунзе», також володіє 75% акцій найбільшого у Східній Європі виробника трансформаторів «Запоріжтрансформатор» і енергетичними компаніями в Україні.

За даними Forbes, Григоришин у 2015 році посідав 75-ту ​​позицію в рейтингу найбагатших бізнесменів Росії зі статками в $1,1 млрд.

Нагадаємо, Високий суд Лондона видав наказ про арешт світових активів Коломойського та Боголюбова за позовом ПриватБанку.

У Міністерстві фінансів позитивно оцінили таке рішення й зазначили, що це сталося завдяки злагодженій роботі юристів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: