Війна на Донбасі: стало відомо про нову хвилю біженців із зони АТО

Читать на русском
Через збільшення кількості обстрілів жителі Донбасу знову почали виїжджати з прифронтових міст. Жителі Донбасу рятуються від обстрілів.

Жителі неспокійних міст Донбасу масово покидають зону бойових дій.

Про це повідомляє кореспондент «Слово і Діло» із зони АТО.

У контактній групі визначилися з датою початку перемир'я на ДонбасіУчасники Тристоронньої контактної групи домовилися про перемир'я на Донбасі з опівночі 23 грудня 2017 року.

Це сталося через почастішання обстрілів з боку бойовиків. Люди почали виїжджати, зокрема, з Авдіївки та населених пунктів у районі Світлодарської дуги. Через це на блокпостах всередині зони АТО утворюються черги. Останні кілька днів великі затори рано вранці й у вечірні години утворюються на блокпості біля населеного пункту Часів Яр, де, до речі, народився один із противників України, народний артист РФ Йосип Кобзон.

«Регулярно їжджу між Костянтинівкою й Бахмутом. Ці 25 кілометрів через дороги та черги на блокпості долаю іноді години за дві. Люди знову стали переміщуватися всередині зони АТО. Вони біжать, наприклад, з Авдіївки до мирних міст Донбасу», – розповів «Слову і Ділу» один із місцевих таксистів.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», за минулу добу противник 15 разів порушив режим тиші. В результаті обстрілу один український боєць загинув, а четверо отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: