У Польщі розбився винищувач, пілот залишився живий

Читать на русском
Під час заходу на посадку на аеродром в місті Мінськ-Мазовецький в Польщі розбився винищувач МіГ-29.

Під час заходу на посадку на аеродром в місті Мінськ-Мазовецький в Польщі розбився винищувач МіГ-29.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Міноборони Польщі.

PR-проліт президента Порошенка: навіщо він поліз у винищувачПоліт Порошенка у винищувачі в День ПС України не лише не додав йому симпатиків через порівняння з Путіним, а й був просто нелогічним: надто це дорогий піар-хід e країні, чиї Повітряні сили вельми скромно фінансуються.

Так, близько 17:15 за місцевим часом літак 23-й тактичної авіаційної бази перестав виходити на зв'язок.

Літак впав посеред лісу, приблизно в 2 км від автомобільної дороги. Пілот встиг катапультуватися. Обставини аварії з'ясовуються. Військова поліція і прокуратура почала розслідування.

У той же час телеканал TVN24 з посиланням на очевидців повідомив, що під час падіння за літаком тягнувся густий чорний дим.

Також стало відомо, що пілота знайшли близько 20:00. Він отримав переломи кінцівок і при перевезенні до лікарні знепритомнів. Зараз він знаходиться в лікарні і загрози життю немає. У Міноборони Польщі також розповіли, що перед катастрофою пілот не повідомляв про якісь проблеми з літаком.

Як повідомлялося, представник Пентагону Ерік пахона розповів про небезпечне зближення російських і американських літаків в небі над Сирією.

Раніше чотири людини загинули в результаті аварії вертольота комунальної компанії Hydro One в канадській провінції Онтаріо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: