Снігопад, ожеледь і сильний вітер: в'їзд вантажівок до Києва обмежать

Читать на русском
У столиці вночі прогнозують снігопад в зв'язку з цим 18 грудня з 6:00 заїзд великогабаритного транспорту в місто буде обмежений.

У столиці вночі прогнозують снігопад в зв'язку з цим 18 грудня з 6:00 заїзд великогабаритного транспорту в місто буде обмежений.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Так, за інформацією Українського гідрометцентру, 18 грудня в столиці очікується ускладнення погодних умов: вранці і вдень сильний сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см.

«У зв'язку з цим в'їзд фур і вантажівок на територію Києва буде обмежено. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автодорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ», - йдеться в повідомленні.

Також в міській адміністрації рекомендували в умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті і дотримуватися правил паркування, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, в Україну йде негода: в 12 областях оголосили штормове попередження.

Як повідомлялося, внаслідок паводку на Закарпатті підтоплено кілька десятків будинків, пошкоджено міст і перекрито рух трасою «Мукачево - Рогатин».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: