У Кличка назвали кількість техніки, що прибирає сніг у столиці

Читать на русском
У Київській міській держадміністрації повідомляють про понад 400 одиниць спецмашин, що займаються прибиранням снігу.

Снігоприбиральні роботи в Києві здійснюють понад 450 спеціалізованих машин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київського міської державної адміністрації.

«Близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки працює на вулицях Києва для ліквідації наслідків снігопаду. Це техніка комунальної корпорації «Київавтодор», яка здійснює розчищення снігу на основних магістралях столиці, тротуарах і т.д., житлово-комунальних ділянок (ЖЕКи), що виконують прибирання у дворах та міжквартальних проїздах, а також техніка КО «Київзеленбуд» та інших», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслюють, що комунальні служби Києва забезпечені достатньою кількістю посипочного матеріалу.

«Наполегливо просимо водіїв на період снігопаду скористатися громадським транспортом, щоб не створювати заторів і дозволити снігоприбиральної техніки безперешкодно курсувати по місту... Пішоходам рекомендується рухатися по тротуарах з обережністю, переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, бути обережними та обачними», – попросили в КМДА.

Також у мерії уточнили, що до роботи в столиці задіяні майже 4 тисяч працівників ЖЕК, а також працівники дорожньо-експлуатаційних підприємств, які здійснюють прибирання на зупинках громадського транспорту.

«Місто також звертає увагу комерційних підприємств на необхідність своєчасного прибирання території, які закріплені за ними», – додали в КМДА.

Нагадаємо, в'їзд вантажівок до Києва обмежили через снігопад.

Раніше синоптики прогнозували снігопади в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: