У КМДА просять відмовитися від поїздок на особистому транспорті

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації закликали жителів столиці на час снігопадів відмовитися від поїздок на особистих автомобілях.

У Київській міській державній адміністрації закликали жителів столиці на час снігопадів відмовитися від поїздок на особистих автомобілях.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі КМДА.

У Києві склали понад сотню протоколів на неприбраний снігУ понеділок, 18 грудня, в Києві склали 131 адміністративний протокол за неприбраний сніг. За день вручено більше 400 попереджень і близько 1000 приписів щодо неприбрану територію.

«Закликаємо водіїв утриматися від поїздок на власних авто і віддати перевагу громадському транспорту - за прогнозами синоптиків сильні снігопади в Києві триватимуть кілька днів. Також переконливо просимо не залишати машини на узбіччях доріг, щоб не створювати складнощів для роботи снігоприбиральної техніки. Транспорт, який буде заважати прибиранню снігу, буде евакуйований», - йдеться в повідомленні.

У той же час заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що в даний момент активно прибирати сніг неможливо через те, що на столичних дорогах спостерігається інтенсивний рух транспорту.

«Зазвичай основна робота з очищення снігу проводиться тоді, коли можна приїхати. Сьогодні ми спланували роботу на ніч і на ранок наступного дня, будуть працювати близько 50 патрулів поліції, які будуть супроводжувати колони автомобілів ДЕУ, які будуть очищати сніг», - зазначив Пантелєєв.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: