В ООН схвалили резолюцію щодо Криму

Читать на русском
На 73 пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН схвалили резолюцію про ситуацію з правами людини в окупованій Автономній Республіці Крим і Севастополі.

На 73 пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН схвалили резолюцію про ситуацію з правами людини в окупованій Автономній Республіці Крим і Севастополі (Україна).

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в Twitter.

Припинення гуманітарної допомоги: в чому причини кризи та чи впорається Донбас без підтримки ООНООН припиняє гуманітарну та продовольчу допомогу мирним жителям на Донбасі через проблеми фінансування в Організації. Чи впорається Україна без підтримки ООН, розбирались експерти.

«Ця резолюція по Криму - найсильніша. Тиск на Росію в питанні Криму посилюється. Велике спасибі всім, хто підтримав», - заявив Клімкін.

Також, президент України Петро Порошенко привітав прийняття резолюції 72 сесії Генасамблеї ООН про порушення прав людини в Криму.

«Вдячний справжнім друзям українському Криму - як співавторам резолюції, так і тим, хто підтримав її своїми голосами. Сьогоднішня резолюція - це потужний сигнал агресору як окупаційної влади, що за нами верховенство міжнародного права, правда і справедливість», - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, МЗС Великобританії звернувся до міжнародного співтовариства із закликом підтримати резолюцію ООН про порушення Росією прав людини в окупованому нею Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: