Чим володіє новоспечена нардеп Заружко: багато готівки та жодної нерухомості (доповнено)

Читать на русском

Новий член парламенту від фракції Радикальної партії не задекларувала нерухомість, хоча проживає під Києвом.
Валерія Заружкофото: Facebook

Новоспечена народна депутатка від фракції Радикальної партії Валерія Заружко задекларувала готівкою по 300 тисяч гривень і доларів, а також 50 тисяч євро.

Таку інформацію вона вказала в електронній декларації за 2016 рік, що оприлюднена в Єдиному державному реєстрі декларацій, пише «Слово і Діло».

Водночас член парламенту не вказала жодної нерухомості, якою б володіли чи користувалися вони з чоловіком. Однак фактичним місцем її проживання та реєстрації є Вишневе Києво-Святошинського району.

Заружко і чоловік родом із Донецька. У державному реєстрі майна подружжя має чотирикімнатну квартиру в окупованому Донецьку загальною площею 85,6 кв. м, що не вказана в декларації. Також новообрана нардеп забула вказати нерухомість у Вишневому, де проживає.

Однак, за словами помічниці нардепа, Заружко продала зазначену квартиру в Донецьку, а в реєстрі застарілі дані.

Політик також має два автомобілі Toyota Corolla 2011 випуску та Honda CR-V 2013 року випуску. В розділі цінного рухомого майна вона вказала дві хутряні шуби загальною вартістю 260 тис. грн.

За минулий рік Заружко та чоловік отримали дохід на суму 616 тис. 598 грн. Готівкою вона зберігає по 300 тисяч доларів і гривень, а також 50 тис. євро. На банківських рахунках у нардепа 4867 дол. і 185 грн.

Нагадаємо, Заружко склала присягу нардепа. Згодом спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив про її входження до фракції «радикалів».

Раніше ЗМІ дізналися, що нардеп переписав незадекларовану нерухомість на тещу й помічника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: