У СБУ порахували терористів: оприлюднені дані

Читать на русском
Протягом року в Україні засудили більш ніж 50 осіб за терористичну діяльність і злочини проти нацбезпеки.

Протягом року в Україні засудили більш ніж 50 осіб за терористичну діяльність і злочини проти нацбезпеки.

Про це йдеться в повідомленні СБУ, пише «Слово і Діло».

Обличчя терору: що ми знаємо про найвідоміші терористичні організації світуНа сьогодні у світі діє близько десятка великих терористичних організацій. Розповідаємо, хто вони, проти кого виступають і чого домагаються.

«За матеріалами військової контррозвідки … в 2017 році засуджені 10 осіб за злочини проти основ національної безпеки та 43 особи за протиправну діяльність терористичного характеру», – повідомили в СБУ.

Вказується, що за державну зраду 12 років ув`язнення отримав підполковник Головного розвідувального управління ГШ Збройних сил СРСР у відставці.

«До 12 років позбавлення волі засуджений заступник командира авіаційної ескадрильї бригади тактичної авіації ЗС України, який за завданням російських спецслужб планував здійснити угон на територію РФ українського військового літака-розвідника», – повідомляє СБУ.

Також в СБУ повідомили, що в 2017 році затримали 21 представника незаконних збройних формувань, а протягом року були виявлені понад 500 фактів незаконного обігу військових засобів ураження.

Раніше смертник влаштував теракт біля стадіону в Афганістані.

Нагадаємо, Ізраїль має намір запровадити смертну кару для терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: