Поліція затримала угрупування наркоторговців

Читать на русском
За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на «чорному» ринку становить майже півмільйона гривень.

У Черкаській області СБУ затримала угруповання наркоторговців.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook 9 грудня пише «Слово і Діло».

За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на «чорному» ринку становить майже півмільйона гривень.

«Співробітники СБУ спільно з поліцією затримали в Черкаській області учасників організованого угруповання наркоторговців», - йдеться в повідомленні.

Так, у відомстві зазначають, що правоохоронці встановили, що зловмисники обладнали в одному з гаражних комплексів «склад» з наркотиками, який був оснащений системою відеоспостереження і засобами посиленого захисту.

Так, в приміщенні наркоділки розфасовували і зберігали психотропи, які потім кур'єри збували замовникам. Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники займалися ще й викраденням автомобілів на території України, «перебивали» номерні знаки і продавали їх. Крім цього злочинна група вчинила декілька розбійних нападів на ювелірні магазини.

Відзначається, що співробітники СБУ затримали організатора та двох спільників під час розфасовки чергової партії наркотиків. Під час обшуків на «складі» правоохоронці вилучили майже 20 кг марихуани, понад 60 г розфасованого амфетаміну, майже 100 патронів різного калібру, а також викрадений автомобіль еліт-класу.

За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на «чорному» ринку становить майже півмільйона гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що СБУ вилучила рекордну партію гашишу.

Нагадаємо також, в Харкові затримали вербувальника наркокур'єрів для «роботи» в РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: