Доба в АТО: бойовики 24 рази порушили режим тиші

Читать на русском
Незаконні збройні формування на Донбасі продовжують порушувати перемир'я, застосовуючи заборонені міномети і озброєння танка.

Незаконні збройні формування на Донбасі продовжують порушувати перемир'я, застосовуючи заборонені міномети і озброєння танка.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 14 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 14 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Загалом, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора. В результаті ворожих обстрілів, двоє українських захисників отримали поранення, ще двоє - бойові травми», - повідомили в штабі АТО.

На луганському напрямку у вечірній час бойовики вели вогонь навколо Луганського, Троїцького, Новоалександровки і Трьохізбенка. Також режим перемир'я порушувався НВФ біля Світлодарська. Тим часом, на донецькому напрямку бойовики били по українським захисникам в передмісті Мар'їнки.

«Тут, в першій половині дня, агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів і всього спектра піхотного озброєння. Увечері, за нашими оборонним укріпленням в цьому районі стріляв танк», - додали в штабі.

Неспокійно було і поблизу Пєсков, Верхньоторецька, Водяного, Лебединського та Талаківці.

Як повідомлялося, в зоні АТО терористи вдалися до нової тактики. Крім того, втрати від снайперів фіксувалися і в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: