Манафорту заборонили спілкуватися зі ЗМІ

Читать на русском
Колишньому менеджеру передвиборної кампанії президента Дональда Трампа Полу Манафорту заборонили спілкування з пресою.

Колишньому менеджеру передвиборної кампанії президента Дональда Трампа Полу Манафорту заборонили спілкування з пресою.

Окружний суд США вважає, що це може вплинути на результат його справи, однак погодився розглянути прохання про пом'якшення умов звільнення Манафорта під заставу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Голос Америки».

Скандальна справа Манафорта: жест доброї волі від України та ризики для олігархівКерівництво України заявило про готовність допомогти в розслідуванні справи Пола Манафорта. Але чи потрібно Україні втягуватися в скандальну історію, чи це саме той випадок, коли мовчання на вагу золота? В ситуації розбиралися експерти.

За даними ЗМІ, суддя Емі Берман Джексон заявила, що розгляне пропозицію Манафорта про зняття з нього домашнього арешту в обмін на надання чотирьох об'єктів нерухомості в якості застави.

Постанова була винесена після того, як екс-менеджер передвиборного штабу Трампа взяв участь в написанні статті для української газети.

Нагадаємо, Пол Манафорт може отримати тюремний термін до 80 років. Його і ділового партнера Ріка Гейтса звинувачують за 12 епізодами.

Спецпрокурор США Роберт Мюллер зібрав понад 400 тисяч документів у справі екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта і його бізнес-партнера Ріка Гейтса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: