Манафорт домовився про звільнення під заставу

Читать на русском
Пол Манафорт, обвинувачений у відмиванні грошей і приховуванні від податків, домовився зі спецпрокурори Робертом Мюллером про звільнення під заставу.
Пол Манафорт

Колишній глава виборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, обвинувачений у відмиванні грошей і приховуванні від податків, домовився зі спецпрокурори Робертом Мюллером про звільнення під заставу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Скандальна справа Манафорта: як це позначиться на Україні та хто скористається розслідуваннямУкраїнська сторона звинувачувала Пола Манафорта в зв'язках із ПР, але згодом зняла всі претензії. Зараз Манафорт сам здався ФБР. Чи змінять США своє ставлення до України в зв'язку з цим інцидентом, розбиралися з експертами.

Так, в якості застави пропонуються цінні папери і нерухомість арештованого на загальну суму в 11,65 мільйонів доларів - прокурори визнали прийнятною.

Повідомляється, що якщо суд підтвердить таку можливість, і якщо обвинувачений внесе заставу, то йому дозволять пересуватися в межах трьох штатів - Флориди, Нью-Йорка, Вірджинії, де у нього є бізнес і нерухомість.

Раніше експерти прийшли до висновку, що колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт причетний до відмови уряду Миколи Азарова від підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС у 2013 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: