На Закарпатті обмежили рух на дорогах через підйом води в річках

Читать на русском
На Закарпатті на двох автомобільних дорогах місцевого значення заборонили рух через підйом рівнів води в річках.

На Закарпатті на двох автомобільних дорогах місцевого значення заборонили рух через підйом рівнів води в річках.

Про це повідомляє «Укравтодор» у Facebook, передає «Слово и Діло».

«Тимчасово заборонений рух для легкового транспорту на автодорозі місцевого значення О-071207 Ужгород-Демечі, км 18 (Ужгородський район), де на ділянці довжиною 100 м існує перелив води висотою 10 см через дорожнє покриття в зв'язку з підйомом рівня води в р. Латориця», – йдеться в повідомленні.

Також тимчасово заборонений рух для легкового транспорту на дорозі місцевого значення О-070305 Великі Ком'яти-Вилок, км 4-км 6 (Шаланки-В.Ком'яти Виноградівського району). Там на декількох ділянках загальною довжиною близько 200 м існує перелив води висотою 8-10 см у зв'язку з підйомом рівня води в річці Боржава.

При цьому наголошується, що обмежень у русі на автодорогах загального користування немає. Дорожні організації задіяли тисяча двісті сорок два одиниць техніки й понад 2000 працівників.

Так, у більшості областей стан покриття на автодорогах державного та місцевого значення мокрий. У Київській, Вінницькій, Волинській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській, Волинській, Львівській та Хмельницькій областях покриття місцями засніжене. У Київській області покриття доріг переважно мокре, рух автотранспорту в області забезпечений.

Нагадаємо, в Києві через погіршення погодних умов техніка почала прибирати дороги в ніч із 10 на 11 грудня.

У Волинській, Закарпатській та Львівській областях 11 грудня утворилися величезні черги на прикордонних пунктах пропуску.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: