«Укрзалізниця» визначилася з поїздами на Новий рік

Читать на русском
«Укрзалізниця» крім раніше призначених 7 додаткових поїздів призначила ще два потяги з Києва до Тернополя та Запоріжжя на період новорічних свят.

«Укрзалізниця» крім раніше призначених 7 додаткових поїздів призначила ще два потяги з Києва до Тернополя та Запоріжжя на період новорічних свят.

Про це повідомила прес-служба компанії, пише «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» посилить рух поїздів на донецькому напрямкуІз запровадженням графіка руху пасажирських поїздів на наступний рік Укрзалізниця збільшує періодичність курсування поїзда № 103/104 Київ - Маріуполь.

Додатковий швидкісний поїзд №747/748 Київ-Тернопіль-Київ здійснить рейси з Києва 29 грудня та 1 січня о 17:24 і прибуде до Тернополя о 23:25. Поїзд буде робити зупинки на станціях Козятин-1, Калинівка-1, Вінниця, Гнівань, Деражня, Хмельницький, Волочиськ. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме з Тернополя 26 грудня і 2 січня в 4:06 і прибуде до Києва о 09:58.

Додатковий швидкісний поїзд №736/735 Київ-Запоріжжя-Київ здійснить рейси з Києва 30 грудня та 2 січня о 14:49 і прибуде в Запоріжжя о 21:57. Поїзд буде робити зупинки на станціях ім. Шевченко, Знам'янка-Пасажирська, Олександрія, П'ятихатки-Пасажирська, Кам'янське, Дніпро-Головна. У зворотному напрямку поїзд відправляється із Запоріжжя о 22:58 і прибуде до Києва о 06:10.

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що після облаштування швидкісного залізничного сполучення з Києва до Одеси можна буде доїхати поїздом за дві години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: