Колапс на кордоні: на Закарпатті та Волині черги з фур

Читать на русском
У Волинській, Закарпатській та Львівській областях 11 грудня утворилися величезні черги на прикордонних пунктах пропуску.

У Волинській, Закарпатській та Львівській областях 11 грудня утворилися величезні черги на прикордонних пунктах пропуску.

Як повідомили «Слову і Ділу» жителі Мукачева, на дорозі «Мукачево-Стрий» тягнеться затор із декількох сотень фур.

Водії ночували в заметах, прикордонники пропускають близько 20 фур на годину – більше, кажуть, не дозволяє сама процедура проходження кордону.

«На КПП «Нижні Ворота» біля села Воловецьке на Закарпатті через снігопад застрягли не лише фури, а й легкові автомобілі. Перевал у напрямку Стрия закритий, але деякі водії намагалися проскочити й у результаті застрягли між фурами», – розповів нам житель Мукачева.

Не краща ситуація й у Волинській області. На пропускних пунктах у напрямку Польщі також застрягли фури. Однак тут затор пов'язаний не лише з погодою, але й з оформленням документів. Раніше Польща видала представникам торгових компаній недостатню кількість квот на міжнародні перевезення. Тепер поляки видали 7 тисяч додаткових пропусків, а рух фур потроху відновлюється.

Нагадаємо, через негоду без світла залишилися понад 500 населених пунктів.

Також синоптики попередили про лавини в Карпатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: