Колишній начальник луганської поліції побоюється за своє життя через арешт Саакашвілі

Читать на русском
Юрій Покіньборода, в квартирі якого був напередодні затриманий Міхеїл Саакашвілі побоюється, що його можуть звинуватити в арешті соратника, а також за своє життя.
Юрій Покіньборода

Колишній начальник Головного управління МВС в Луганській області Юрій Покіньборода, в квартирі якого був напередодні затриманий Міхеїл Саакашвілі побоюється, що його можуть звинуватити в арешті соратника, а також за своє життя.

Як інформує «Слово і Діло» про це він заявив у відеозверненні, розміщеному в Facebook.

Антигрузинська кампанія: чи візьмуться США мирити Порошенка та СаакашвіліПосольство США відреагувало на ситуацію із затриманням Міхеіла Саакашвілі, закликавши українську владу дотримуватися законів. Яка роль Вашингтона в цьому конфлікті, розбирались експерти.

Покіньборода підтвердив арешт Саакашвілі в його квартирі і вважає, що його мали заарештувати разом з ним.

«Я повинен був за законом поїхати разом з Міхеілом Саакашвілі в СІЗО, але мене не затримали, склали протокол обшуку, дали мені акт вилучення речей, які вилучили у мене в квартирі, але не затримали», - розповів він.

Також Покіньборода заявив, що його хочуть підставити, зробивши винуватим в арешті Саакашвілі, щоб відвести увагу від справжніх «агентів або зрадників».

«Я буду проводити власне розслідування з даного приводу», - сказав він.

Екс-глава поліції також вважає, що поки залишився на волі лише тому, що «вони розраховують на те, що мене хтось прибере в помсту за арешт» Саакашвілі. Він підкреслив, що не має відношення до арешту Саакашвілі.

Як повідомлялося, раніше спікер МВС повідомив про те, що затримання Саакашвілі відбулося «без будь-якого опору, без надання сили і без постраждалих».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: