У Черкасах розгромили зал суду

Читать на русском
У Черкасах було розгромлено приміщення Придніпровського районного суду після рішення відпустити на поруки підозрюваного у справі про зрив опалювального сезону в Смілі.

У Черкасах було розгромлено приміщення Придніпровського районного суду після рішення відпустити на поруки підозрюваного у справі про зрив опалювального сезону в Смілі.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Опалювальний сезон 2017/2018: ризики відключень та проблема мільярдних боргів за газЗаборгованість ТЕЦ та підприємств перед Нафтогазом зростає, а в Черкаській області опалювальний сезон уже на межі зриву через борги. Оцінку ситуації дали експерти.

Варто відзначити, що в прокуратурі повідомили, що суд вирішив відпустити затриманого у даній справі бенефіціара ТОВ «Сміла Енергоінвест» Андрія Карпенко на поруки нардепа Івана Фурсіна.

Після того, як суддя оголосив рішення, присутні відмовилися випускати суддю із залу, до 30 чоловіків почали йому погрожувати. Поліція забезпечила його евакуацію, проте присутні почали меблями блокувати проходи до сходів, а також заблокували вихід з будівлі і влаштували бійку.

У суді заявили про пошкодження майна. У зв'язку з даною ситуацією Вища рада правосуддя вирішив звернутися до Національної поліції з вимогою вжити заходів для недопущення блокування суду в Черкасах.

Також наголошується, що підозрюваного в зриві опалювального сезону в Смілі Андрія Карпенко затримали 5 грудня в Києві.

Як повідомлялося, раніше в Черкасах прогримів вибух в житловому будинку, одна людина загинула.

Крім того, масштабна аварія на найбільшій котельні в Кропивницького залишила без опалення 301 житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: