Полторак домовився про постачання зброї з Литви

Читать на русском
Сторони обговорили організаційні питання надання литовською стороною чергової партії зброї та боєприпасів для ЗС України.

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив питання надання литовською стороною чергової партії зброї та боєприпасів для ЗСУ з начальником Об’єднаного штабу Збройних сил Литви Віталіюсом Вайкшнорасом.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Під час діалогу також були обговорені організаційні питання надання литовською стороною чергової партії зброї та боєприпасів для ЗС України», – йдеться в повідомленні.

Крім того, під час зустрічі сторони обговорили питання спільної роботи в рамках Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування.

«Наша співпраця стабільно покращується, ми не стомилися й давня дружба між країнами та оборонними відомствами буде лише зміцнюватися», – наголосив начальник Об’єднаного штабу ЗС Литовської Республіки.

Вайкшнорас додав, що військові обох відомств мають більше спілкуватися між собою, більше обмінюватися досвідом на різних рівнях, оскільки «лише робота в команді дасть справжні результати».

Нагадаємо, 25 листопада Полторак здійснив робочу поїздку до району проведення АТО.

Також він зазначив, що до Дня Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, будуть нагороджені близько 1,1 тис. військовослужбовців ЗСУ, що виконують завдання в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: