Росія анонсувала вибори на Донбасі

Читать на русском
У Росії анонсували вибори серед лідерів сепаратистів, що, як очікується, мають відбутися на окупованій частині Донбасу наступного року.

У Росії анонсували вибори серед лідерів сепаратистів, що, як очікується, мають відбутися на окупованій частині Донбасу наступного року.

Про це на прес-конференції в Москві сказав директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, який є наближеним до помічника президента РФ Владислава Суркова, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Будуть вибори в республіках Донбасу. 2 листопада 2014 року там були вибори голів республік і вибори народних зібрань, тобто парламентів республік. 4 роки – термін їхніх повноважень, вони закінчуються. Їхня діяльність ніяк не регулюється Мінськими угодами, тому можна очікувати, що ці вибори мають відбутися вчасно, восени 2018 року», – сказав Чеснаков.

Кремль підтримав «міністра ЛНР» Корнета в конфлікті з ПлотницькимУ конфлікті, який виник в самопроголошеній «ЛНР» між «главою МВС» Ігорем Корнетом і главою республіки Ігорем Плотницьким, Кремль став на бік міністра.

Нагадаємо, ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький подав у відставку. Його відставці передував конфлікт із «міністром» Ігорем Корнетом. Після того, як Плотницький відправив Корнета у відставку, центр Луганська оточили озброєні люди з військовою технікою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: