Плотницький готовий повернутися до Луганська - ЗМІ

Читать на русском
Глава «ДНР» Ігор Плотницький, який за словами бойовиків заявив про відставку, має намір повернутися в ОРДЛО для роботи над Мінськом домовленостями.
Ігор Плотницький

Глава «ДНР» Ігор Плотницький, який за словами бойовиків заявив про відставку, має намір повернутися в ОРДЛО для роботи над Мінськом домовленостями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Нову газету».

Конфлікт Плотницького та Корнета: розправа над противниками, боротьба за владу чи зміна ватажківУ Луганську загострюється конфлікт між Ігорем Плотницьким та головою МВС Ігорем Корнетом. У ЗМІ писали про те, що РФ стала на бік Корнета, але в самому Кремлі спростували причетність до ситуації. Про розвиток подій у ЛНР розповіли експерти.

Зокрема, зазначається, що у нового ватажка бойовиків Орлоя Леоніда Пасічника немає ніяких питань до попередника. Під час конфлікту між Плотницькім і Корнетом, Пасічник зберігав нейтралітет.

Видання повідомляє, що нове «керівництво» не відмовлятиметься від Мінських угод, в тому числі і від обміну полоненими з Україною, який активно готувався з кінця минулого тижня . Нагадаємо, раніше відсторонений від посади «міністр внутрішніх справ ЛНР» Ігор Корнет відмовився коритися покинути свій пост і опублікував відеозвернення, в якому заявив, що деякі високопоставлені діячі «ЛНР» - це агентура українських спецслужб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: